Λεύκανση Δοντιών

Αποτελεσματική & Ασφαλής λεύκανση δοντιών στη Μυτιλήνη.

Η λεύκανση των δοντιών έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και είναι μία από τις θεραπείες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αισθητική οδοντιατρική.

Η λεύκανση των δoντιών μπορεί να αφορά ζωντανό ή απονευρωμένο δόντι.

Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία και μπορεί να μας προσφέρει ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Η διαδικασία της λεύκανσης μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από τον ίδιο τον ασθενή στο σπίτι, μετά από οδηγίες που του έχουν δοθεί από τον οδοντίατρο, είτε από τον οδοντίατρο στο χώρο του οδοντιατρείου ή συνδυασμός των δύο παραπάνω.

Πραγματοποιείται με την χρήση ειδικών διαλυμάτων που περιέχουν υπεροξείδιο του υδρογόνου ή υπεροξείδιο του καρβαμιδίου, τα οποία έχουν την δυνατότητα αφού διεισδύσουν στα δόντια να προκαλέσουν τον αποχρωματισμό των χρωστικών που βρίσκονται μέσα σε αυτά.

Λεύκανση δοντιών από επαγγελματία ή στο σπίτι;

Σε αντίθεση με τις οδοντόκρεμες,  τα στυλό λεύκανσης και άλλα kit που μπορεί να βρει κανείς στο εμπόριο, η λεύκανση δοντιών από έναν επαγγελματία είναι ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική.

Παρόλο που η λεύκανση των δοντιών φαίνεται μια απλή διαδικασία, όταν γίνεται από μη εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στα ούλα και διάβρωση στην επιφάνεια των δοντιών

Επίσης, για να μπορέσει μια λεύκανση να είναι επιτυχής πρέπει πρώτα τα δόντια και τα ούλα να είναι υγιή και συνήθως προηγείται βαθύς καθαρισμός δοντιών από τον οδοντίατρό σας.

Πονάει η λεύκανση;

Η διαδικασία της λεύκανσης είναι μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία.Υπάρχει μια πιθανότητα εμφάνισης ευαισθησίας για τις πρώτες μέρες, αλλά είναι παροδική και δεν προκαλεί κανενός είδους βλάβη στα δόντια.

Τι διάρκεια έχει η λεύκανση δοντιών;

Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε για τη λεύκανση των δοντιών σας, δεν θα σας δώσει μόνιμα αποτελέσματα.
Ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες, την επιμέλεια ή μη στη στοματική υγιεινή, τη συχνότητα λήψης καφέ και καπνίσματος, μπορεί να προκληθεί εναπόθεση νέων χρωστικών μετά από κάποιο καιρό.

Παρόλ’ αυτά, μπορούμε να πετύχουμε τη συντήρηση του αποτελέσματος με μια μικρή επανάληψη της θεραπείας 1-2 φορές το χρόνο.

Οι μέθοδοι και οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας, σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα και διατηρούν τα δόντια και τα ούλα σας ασφαλή.

Δείτε τι λένε οι ασθενείς μας